Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Lu heeft geschreven op 22 maart 2023
Brian werkt heel zorgvuldig en goed. Ik ben zeer tevreden. Goede service. Het gemak om je dingen uit te leggen waarom iets nodig is, is ook heel prettig.
Bennys' Vleeservice heeft geschreven op 19 februari 2023
Gisteren een stroomstoring, op advies van een relatie Brian gebeld. Hij was snel bij mij om de stroomstoring verhelpen. Hij ging voortvarend te werk, en had de storing snel gevonden en opgelost. ik weet in ieder geval wie ik de volgende keer ga bellen! Brian bedankt voor snelle en goede service.
Ton heeft geschreven op 10 juli 2020
Opeens ging het licht uit.... Als iemand met nul kennis sloeg bij mij de paniek toe. Ik belde Brian, die stond 10 minuten later op de stoep (kwam rechtsreeks van de tennisbaan), handelde het euvel in nog geen minuut af en wilde er niks voor hebben. 'Als je mij belt als er een nieuw kast in moet, dan ben ik al tevreden' aldus Brian. Nou.... ik weet wie ik dan ga bellen: Brian!
Lilian heeft geschreven op 6 mei 2020
Wat ben ik vanmorgen goed geholpen. Door kortsluiting was een complete stroomgroep uitgevallen. Tussen de drukke bedrijven door wist Brian tijd voor mij vrij te maken. Geen overbodige reparaties, maar doelgericht en vakkundig het leed verholpen in de groepenkast. Wat fijn dat deze vakman zo snel en efficiënt werkt. Heeft mijn hele dag goedgemaakt (is tóch lastig een groot deel van het huis zonder stroom:). Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Roy heeft geschreven op 1 mei 2020
Brian is een topper! Voor onze nieuwe keuken eea aan stopcontacten aangelegd en verlegd, nieuwe groepen en een geheel nieuwe groepenkast. Hij is een harde werker, denkt mee in oplossingen en is zeer taakgericht. Zijn kennis en kunde is groot. En wat niet onbelangrijk is: zeer vriendelijk en gezellig in de omgang.
Janneke heeft geschreven op 15 november 2019
Brian heeft alle electra aangelegd (inclusief nieuwe groepenkast) voor mijn nieuwe keuken. Hij denkt met je mee en geeft helder advies. Duidelijk een vakman, betrouwbaar in zijn afspraken, prettig in contact en eerlijke prijs. Zeker een aanrader.
Hanneke heeft geschreven op 10 juli 2019
Na het benaderen van verschillende bedrijven ben ik erg tevreden over de service van Brian. Hij heeft binnen 5 minuten gereageerd op mijn verzoek voor het aansluiten van een extra groep voor de vaatwasser. Heeft de werkzaamheden goed en snel uitgevoerd. Me een duidelijke prijsopgave gegeven en die omlaag bijgesteld op basis van de praktijk. Vriendelijk in het contact. Bij een volgende klus zou ik dit bedrijf nogmaals inschakelen.
Ben Konhuurne heeft geschreven op 27 maart 2019
Brian heeft 3 keer bij mij gewerkt en voortreffelijk werk afgeleverd. Groepenkast vervangen, lampen opgehangen, wandcontactdozen vervangen etc. Uitstekende dienstverlening, goed advies en een faire prijs. Bovendien gezellig !
S Dühr heeft geschreven op 28 februari 2018
Snelle en goede hulp Brian came quickly, gave good advice and did the agreed tasks quickly and to high quality. Friendly and good communication throughout the process.
Dhr van Gemert heeft geschreven op 15 januari 2018
Alles perfect en netjes uitgevoerd Brian is een zeer capabele en aardige man. Het werk is zeer goed en netjes uitgevoerd. Zelfs de paar kleine stukjes afval die vielen heeft hij opgeruimd. Zeer tevreden dus
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat