Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Lilian schreef op 6 mei 2020:
Wat ben ik vanmorgen goed geholpen. Door kortsluiting was een complete stroomgroep uitgevallen. Tussen de drukke bedrijven door wist Brian tijd voor mij vrij te maken. Geen overbodige reparaties, maar doelgericht en vakkundig het leed verholpen in de groepenkast. Wat fijn dat deze vakman zo snel en efficiënt werkt. Heeft mijn hele dag goedgemaakt (is tóch lastig een groot deel van het huis zonder stroom:). Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Roy schreef op 1 mei 2020:
Brian is een topper! Voor onze nieuwe keuken eea aan stopcontacten aangelegd en verlegd, nieuwe groepen en een geheel nieuwe groepenkast. Hij is een harde werker, denkt mee in oplossingen en is zeer taakgericht. Zijn kennis en kunde is groot. En wat niet onbelangrijk is: zeer vriendelijk en gezellig in de omgang.
Janneke schreef op 15 november 2019:
Brian heeft alle electra aangelegd (inclusief nieuwe groepenkast) voor mijn nieuwe keuken. Hij denkt met je mee en geeft helder advies. Duidelijk een vakman, betrouwbaar in zijn afspraken, prettig in contact en eerlijke prijs. Zeker een aanrader.
Hanneke schreef op 10 juli 2019:
Na het benaderen van verschillende bedrijven ben ik erg tevreden over de service van Brian. Hij heeft binnen 5 minuten gereageerd op mijn verzoek voor het aansluiten van een extra groep voor de vaatwasser. Heeft de werkzaamheden goed en snel uitgevoerd. Me een duidelijke prijsopgave gegeven en die omlaag bijgesteld op basis van de praktijk. Vriendelijk in het contact. Bij een volgende klus zou ik dit bedrijf nogmaals inschakelen.
Ben Konhuurne schreef op 27 maart 2019:
Brian heeft 3 keer bij mij gewerkt en voortreffelijk werk afgeleverd. Groepenkast vervangen, lampen opgehangen, wandcontactdozen vervangen etc. Uitstekende dienstverlening, goed advies en een faire prijs. Bovendien gezellig !
S Dühr schreef op 28 februari 2018:
Snelle en goede hulp Brian came quickly, gave good advice and did the agreed tasks quickly and to high quality. Friendly and good communication throughout the process.
Dhr van Gemert schreef op 15 januari 2018:
Alles perfect en netjes uitgevoerd Brian is een zeer capabele en aardige man. Het werk is zeer goed en netjes uitgevoerd. Zelfs de paar kleine stukjes afval die vielen heeft hij opgeruimd. Zeer tevreden dus
Dhr. Groesbeek schreef op 7 januari 2018:
Komt netjes zijn afspraken na, en is een echte vakman BT Elektrotechniek heeft diverse werkzaamheden voor ons op korte termijn uitgevoerd. Hij denkt goed mee, werkt snel en netjes.
Dhr. Janssen schreef op 1 december 2017:
vakmanschap en meedenkend op en top heel fijn Brian is een vakman die meedenkt en ervoor zorgt dat alles veilig en op en top geïnstalleerd wordt. Wij zijn blij dat we voor Brian hebben gekozen een top meterkast geplaatst maar ook alles daarom heen correct en professioneel aangepast. Fijne ervaring
Dhr. Leenders schreef op 1 december 2017:
goede kwaliteit prijsverhouding snel geregeld klantvriendelijk goede uitleg netjes afgewerkt online vragen worden snel beantwoord.
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat