Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
M. van den Heuvel schreef op 1 oktober 2016:
Snel, accuraat, flexibel, hoge kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Dhr Claassen schreef op 24 september 2016:
Prima werk, klantgericht Duidelijje informatie gekregen en inzicht in het benodigde werk. Vervangen van groepenkast is naar tevredenheid gebeurd.
Dhr. Barendregt schreef op 18 augustus 2016:
vriendelijk en behulpzaam Brian werkt zorgvuldig en is vriendelijk. Zorgt dat hij duidelijk volgens je wensen werkt en adviseert waar nodig.
Dianne schreef op 13 augustus 2016:
PROFESSIONEEL VAKWERK! Snelle reactie op mijn aanvraag via het contactformulier. Er wordt meegedacht en de werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Lucia schreef op 12 augustus 2016:
Erg klantvriendelijk, snelle reactie en erg eerlijke en accurate werkwijze! Ondanks hij het erg druk had in de periode dat ik een aanvraag deed voor het verplaatsen van een perilex-stopcontact, reageerde Brian nog dezelfde avond via de mail en kwam de week erop meteen langs om te kijken naar de mogelijkheden en om een inschatting te geven van de kosten. Hij gaf goede en eerlijke (zonder de kosten te willen verhogen) uitleg. De daadwerkelijke werkzaamheden vonden kort daarna plaats. Brian werkte accuraat, snel en heeft zelfs nog de oven (waarvoor het perilex-stopcontact geplaatst moest worden) "even" aangesloten, toen ik hem hierom vroeg. Mijn indruk algemeen was dat Brian gepassioneerd en met veel plezier zijn werk verricht. Ik zou hem altijd weer vragen als er elektrotechnische werkzaamheden nodig zouden zijn in mijn woning.
Hans vd berg schreef op 18 juli 2016:
Uitstekende service. BT Elektrotechniek heeft bij ons het elektra verzorgt bij de aanschaf van de nieuwe keuken, en een nieuwe groepenkast geplaatst. Na het ontvangen van de offerte besloten dit door BT Elektrotechniek te laten verzorgen, alles keurig volgens afspraak verlopen en zeer net werk geleverd.
Juliet schreef op 25 mei 2016:
fijn, adequaat en snel Ik had een probleem met flikkerende lampen in huis. Brian zag onmiddellijk het probleem en heeft het heel snel opgelost, waarbij hij ook nog wat andere mankementen signaleerde en die meteen meenam, erg fijn!
Roel schreef op 28 april 2016:
Goede prijs kwaliteit verhouding Nieuwe stoppenkast laten plaatsen en nieuwe stopcontact op zolder voor de wasmachine. Alles verder snel geregeld. Hij werkt ook op zaterdag / Koningsdag
Floor Prins schreef op 14 april 2016:
Goede service voor een goede prijs In het kort: BT Elektrotechniek levert zeer goede kwaliteit voor een prima prijs: ik kan hem bij iedereen aanraden. Ik wilde in het huis dat ik heb gekocht de elektrische installatie aanpassen (o.a. nieuwe stopkontakten in de woonkamer en extra groepen voor de keuken). Bij het maken van de offerte dacht de elektricien mee met wat ik wilde aanpassen, en gaf goed advies over wat kan en wat ook echt nodig is. Nog dezelfde avond kreeg ik de offerte per mail opgestuurd (een stuk goedkoper dan de andere offerte). Omdat ik had aangegeven dat de werkzaamheden het liefst snel uitgevoerd mochten worden, kon ik op initiatief van de elektricien binnen 1 week een afspraak maken. Voor de afspraak was de elektricien stipt op tijd aanwezig. Tijdens de werkzaamheden adviseerde hij dat het aanleggen van een extra groep voor de wasmachine (volgens de offerte) toch niet nodig was (dit omdat ik inmiddels had uitgezocht wat er precies op welke groep aangesloten was). Ook zijn er in goed overleg wat andere werkzaamheden uitgevoerd, alles erg professioneel en naar mijn volle tevredenheid. In conclusie vind ik dat BT Elektrotechniek erg goed advies en werk geleverd heeft, en dat voor een goede prijs. Voor een volgende verbouwing zou ik gelijk weer naar BT Elektrotechniek toegaan.
Mekking schreef op 10 april 2016:
goed werk afgeleverd op tijd en netjes deze man werkt netjes en goed zou zeker weer voor hem kiezen de volgende keer
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat