Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Jos heeft geschreven op 22 maart 2017
Kundig persoon die snel en accuraat werkt Brian kon snel de werkzaamheden uitvoeren en heeft dat netjes en goed gedaan. Aardige vent die duidelijk uitlegt wat hij doet (zelfs duidelijk voor een leek als ondergetekende). Netjes gewerkt!
Dhr. Paepe heeft geschreven op 1 maart 2017
Licht in de duisternis! Door een stroomstoring zat de helft van ons huis zonder licht. Gelukkig is mbv BT E. alles verholpen dank zij voortreffelijke service!
Dhr. Inekci heeft geschreven op 28 februari 2017
Uitstekend werk verricht ! Monteur heeft een extra groep en wcd geplaatst in de keuken. Dit heeft hij keurig netjes gedaan voor een leuk prijsje. Ik ben zeer tevreden !
DHR. Van Amersfoort heeft geschreven op 5 januari 2017
Deskundig, snel, netjes, ik ben super tevreden. Snelle en nette werker die een goed product aflevert voor een alleszins redelijke prijs.
Dhr Jansen heeft geschreven op 29 november 2016
vervanging groepenkast erg goede ervaring. Kwam vakkundig over, duidelijke uitleg en meedenkend voor onze situatie. Echt een aanrader.
M. van den Heuvel heeft geschreven op 1 oktober 2016
Snel, accuraat, flexibel, hoge kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Dhr Claassen heeft geschreven op 24 september 2016
Prima werk, klantgericht Duidelijje informatie gekregen en inzicht in het benodigde werk. Vervangen van groepenkast is naar tevredenheid gebeurd.
Dhr. Barendregt heeft geschreven op 18 augustus 2016
vriendelijk en behulpzaam Brian werkt zorgvuldig en is vriendelijk. Zorgt dat hij duidelijk volgens je wensen werkt en adviseert waar nodig.
Dianne heeft geschreven op 13 augustus 2016
PROFESSIONEEL VAKWERK! Snelle reactie op mijn aanvraag via het contactformulier. Er wordt meegedacht en de werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Lucia heeft geschreven op 12 augustus 2016
Erg klantvriendelijk, snelle reactie en erg eerlijke en accurate werkwijze! Ondanks hij het erg druk had in de periode dat ik een aanvraag deed voor het verplaatsen van een perilex-stopcontact, reageerde Brian nog dezelfde avond via de mail en kwam de week erop meteen langs om te kijken naar de mogelijkheden en om een inschatting te geven van de kosten. Hij gaf goede en eerlijke (zonder de kosten te willen verhogen) uitleg. De daadwerkelijke werkzaamheden vonden kort daarna plaats. Brian werkte accuraat, snel en heeft zelfs nog de oven (waarvoor het perilex-stopcontact geplaatst moest worden) "even" aangesloten, toen ik hem hierom vroeg. Mijn indruk algemeen was dat Brian gepassioneerd en met veel plezier zijn werk verricht. Ik zou hem altijd weer vragen als er elektrotechnische werkzaamheden nodig zouden zijn in mijn woning.
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat