Verlichting aanleggen

Het aanleggen van verlichting in uw woning is niet moeilijk, maar uiteraard staat hierbij veiligheid voorop. Schakel daarom altijd eerst de desbetreffende groep uit en test daarna of u inderdaad de stroom van de juiste groep hebt afgehaald. U kunt dit meten met een spanningszoeker.

Wilt u het plaatsen van verlichting door een professional laten uitvoeren en woont u in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen? BT Elektrotechniek helpt u graag om de verlichting aan te leggen in uw woning, bedrijfspand of in uw tuin. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten verlichting. Als uw elektricien in Nijmegen adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden voor in uw huis of bedrijf in Nijmegen. In de meeste gevallen zullen wij bij u thuis of op het werk langskomen om de situatie te bekijken. Zo kunnen wij u beter adviseren.

LED verlichting
LED verlichting gaat is in de aanschaf iets duurder dan andere soorten verlichting, maar ook vele malen zuiniger. U zult de aanschafwaarde dan ook snel terugverdienen doordat uw energierekening aanzienlijk lager zal uitvallen. Daarnaast kent LED verlichting nog vele voordelen, zo is het milieuvriendelijk, is er sprake van geringe warmteontwikkeling en is het schokbestendig.

Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

Een LED lamp heeft tegenwoordig een levensduur van gemiddeld 25.000 tot 50.000 branduren. Ter vergelijking: een gloeilamp heeft 1.000 branduren en een spaarlamp gemiddeld tussen 6.000 en 9.000 branduren. LED verlichting gaat dus aanzienlijk langer mee dan andere soorten verlichting.

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat