Groepenkast installatie

De groepenkast is de basis van een elektrotechnische installatie en is in bijna ieder pand te vinden. Vanuit de eneregieleverancier komt de stroom uw woning binnen bij de groepenkast. Deze stroom wordt hier verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw pand, en bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. De elektricien van BT Elektrotechniek zorgt ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren.

Oude stoppenkasten vervangen
In veel woningen zit nog een ouderwetse stoppenkast. Deze zijn vaak nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Sinds 1975 is dit verplicht, de aardlekschakelaar zorgt dat de elektrische installatie afschakelt bij het ontstaan van lekstroom. Zit er in uw woning in Nijmegen nog een ouderwetse stoppenkast en geeft dit problemen? Onze elektricien helpt u bij het vervangen van uw oude kast door een groepenkast.

Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

Niet alleen voor levering en installatie van de groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres, ook kunnen wij uw huidige groepenkast in Nijmegen en omgeving uitbreiden met nieuwe groepen.

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat