Heeft u last van een storing?

Heeft u last van een stroomstoring in Nijmegen? Dan wilt u natuurlijk dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Onze storingsdienst in Nijmegen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Een storing kunt u soms zelf verhelpen. Maar het is beter om een vakman er naar te laten kijken. Hij kan de oorzaak van het probleem vinden door eerst de groepen via de schakelaars in de groepenkast uit te schakelen. Daarna schakelt hij de aardlekschakelaar weer in, waarna alle stekkers uit het stopcontacten worden gehaald. Nu worden alle groepen één voor één weer ingeschakeld. Als de aardlekschakelaar ingeschakeld blijft weet u dat het probleem ligt bij een van uw apparaten. Door de stekkers van de apparaten één voor één weer in het stopcontact te doen wordt bekeken bij welk apparaat het probleem van de storing ligt.

Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar
Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het verhelpen van uw storing in Nijmegen en omgeving? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week inschakelen. Dus ook ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen helpen wij u graag!

Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

Wilt u meer informatie over de diensten van uw elektricien in Nijmegen of heeft u in verband met een storing direct een elektricien nodig in Nijmegen of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat