Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
DHR. Derx schreef op 28 juni 2017:
Fantastisch werk geleverd Is zeer deskundig en levert uitstekend werk. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebuik maken van zijn diensten.
DHR. Kunneman schreef op 6 juni 2017:
Snel, vriendelijk, voor een nette prijs Dit was de tweede keer dat we de hulp hebben gevraagd van BT Elektrotechniek. Niet alleen levert Brian goed, snel, en secuur werk, maar hij is vriendelijk en geeft zonder te vragen uitleg over wat hij heeft gedaan en hoe wij er zelf mee verder aan de slag kunnen. Letterlijk helemaal niets op aan te merken, de volgende electrische klus die bij ons nodig is, wordt wat ons betreft weer door BT Elektrotechniek gedaan. Zeker aan te raden!
DHR. Nieuwenhuis schreef op 17 mei 2017:
Deskundig en flexibel Brian kwam om de stoppenkast te vervangen toen ik hem vroeg of hij meteen kon kijken naar defecte stopcontacten was dit geen probleem. Hij had de benodigde spullen in zijn bus liggen en heeft het dan ook meteen aangepast/gemonteerd. Zeer tevreden over het geleverde werk!
DHR. Petersburg schreef op 5 mei 2017:
Brian is zeer gemotiveerd en hulpvaardig snel je storing op te lossen. Was snel ter plaatse na bellen op zondag en storing is snel en goed opgelost.
Dhr.Van Rheenen schreef op 28 maart 2017:
Snel en betrouwbaar flexibel en meedenkend Binnen 5 minuten al een reactie op aanvraag Voor de zelfde prijs veel meer werk gedaan. Zou voor de volgende klus zeker weer met bt in zee gaan.
Jos schreef op 22 maart 2017:
Kundig persoon die snel en accuraat werkt Brian kon snel de werkzaamheden uitvoeren en heeft dat netjes en goed gedaan. Aardige vent die duidelijk uitlegt wat hij doet (zelfs duidelijk voor een leek als ondergetekende). Netjes gewerkt!
Dhr. Paepe schreef op 1 maart 2017:
Licht in de duisternis! Door een stroomstoring zat de helft van ons huis zonder licht. Gelukkig is mbv BT E. alles verholpen dank zij voortreffelijke service!
Dhr. Inekci schreef op 28 februari 2017:
Uitstekend werk verricht ! Monteur heeft een extra groep en wcd geplaatst in de keuken. Dit heeft hij keurig netjes gedaan voor een leuk prijsje. Ik ben zeer tevreden !
DHR. Van Amersfoort schreef op 5 januari 2017:
Deskundig, snel, netjes, ik ben super tevreden. Snelle en nette werker die een goed product aflevert voor een alleszins redelijke prijs.
Dhr Jansen schreef op 29 november 2016:
vervanging groepenkast erg goede ervaring. Kwam vakkundig over, duidelijke uitleg en meedenkend voor onze situatie. Echt een aanrader.
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat