Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
A.H.Schrap schreef op 5 april 2016:
Geslaagd, met lof. Na een zeer korte nachtrust - zijn vrouw moest naar de dokterspost - werd de meterkast bij ons aangepast en de 2-polige aansluiting bijgeplaatst. Alles met vakmanschap en naar volle tevredenheid.
Willie van Uden schreef op 3 april 2016:
Zeer goede vakman, uitstekend werk geleverd Hij was keurig op tijd, gezellig in de omgang. En aan alles kon je merken dat je met een vakman te maken hebt. Een extra klusje gedaan, waar we hem zeer dankbaar voor zijn. Met een woord: Geweldig
Joost schreef op 5 maart 2016:
Proffesioneel & kwaliteit gericht. Eigenlijk wat ik van een specialist verwacht. Komt afspraken na, levert kwaliteit en komt ook gelijk terug als er onverhoopt toch iets aan de hand is. Daarnaast komt hij enthousiast over zijn vakgebied over.
Marieke schreef op 18 februari 2016:
Super fijne en goeie dienstverlening ! Brian heeft zeer goed werk geleverd mbt onze nieuwe keuken en meterkast. Is zelfs nog terug gekomen om de stopcontacten in de keuken af te maken nadat de keuken geplaatst was. Gezellig en netjes gewerkt!
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat