Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Hans vd berg heeft geschreven op 18 juli 2016
Uitstekende service. BT Elektrotechniek heeft bij ons het elektra verzorgt bij de aanschaf van de nieuwe keuken, en een nieuwe groepenkast geplaatst. Na het ontvangen van de offerte besloten dit door BT Elektrotechniek te laten verzorgen, alles keurig volgens afspraak verlopen en zeer net werk geleverd.
Juliet heeft geschreven op 25 mei 2016
fijn, adequaat en snel Ik had een probleem met flikkerende lampen in huis. Brian zag onmiddellijk het probleem en heeft het heel snel opgelost, waarbij hij ook nog wat andere mankementen signaleerde en die meteen meenam, erg fijn!
Roel heeft geschreven op 28 april 2016
Goede prijs kwaliteit verhouding Nieuwe stoppenkast laten plaatsen en nieuwe stopcontact op zolder voor de wasmachine. Alles verder snel geregeld. Hij werkt ook op zaterdag / Koningsdag
Floor Prins heeft geschreven op 14 april 2016
Goede service voor een goede prijs In het kort: BT Elektrotechniek levert zeer goede kwaliteit voor een prima prijs: ik kan hem bij iedereen aanraden. Ik wilde in het huis dat ik heb gekocht de elektrische installatie aanpassen (o.a. nieuwe stopkontakten in de woonkamer en extra groepen voor de keuken). Bij het maken van de offerte dacht de elektricien mee met wat ik wilde aanpassen, en gaf goed advies over wat kan en wat ook echt nodig is. Nog dezelfde avond kreeg ik de offerte per mail opgestuurd (een stuk goedkoper dan de andere offerte). Omdat ik had aangegeven dat de werkzaamheden het liefst snel uitgevoerd mochten worden, kon ik op initiatief van de elektricien binnen 1 week een afspraak maken. Voor de afspraak was de elektricien stipt op tijd aanwezig. Tijdens de werkzaamheden adviseerde hij dat het aanleggen van een extra groep voor de wasmachine (volgens de offerte) toch niet nodig was (dit omdat ik inmiddels had uitgezocht wat er precies op welke groep aangesloten was). Ook zijn er in goed overleg wat andere werkzaamheden uitgevoerd, alles erg professioneel en naar mijn volle tevredenheid. In conclusie vind ik dat BT Elektrotechniek erg goed advies en werk geleverd heeft, en dat voor een goede prijs. Voor een volgende verbouwing zou ik gelijk weer naar BT Elektrotechniek toegaan.
Mekking heeft geschreven op 10 april 2016
goed werk afgeleverd op tijd en netjes deze man werkt netjes en goed zou zeker weer voor hem kiezen de volgende keer
A.H.Schrap heeft geschreven op 5 april 2016
Geslaagd, met lof. Na een zeer korte nachtrust - zijn vrouw moest naar de dokterspost - werd de meterkast bij ons aangepast en de 2-polige aansluiting bijgeplaatst. Alles met vakmanschap en naar volle tevredenheid.
Willie van Uden heeft geschreven op 3 april 2016
Zeer goede vakman, uitstekend werk geleverd Hij was keurig op tijd, gezellig in de omgang. En aan alles kon je merken dat je met een vakman te maken hebt. Een extra klusje gedaan, waar we hem zeer dankbaar voor zijn. Met een woord: Geweldig
Joost heeft geschreven op 5 maart 2016
Proffesioneel & kwaliteit gericht. Eigenlijk wat ik van een specialist verwacht. Komt afspraken na, levert kwaliteit en komt ook gelijk terug als er onverhoopt toch iets aan de hand is. Daarnaast komt hij enthousiast over zijn vakgebied over.
Marieke heeft geschreven op 18 februari 2016
Super fijne en goeie dienstverlening ! Brian heeft zeer goed werk geleverd mbt onze nieuwe keuken en meterkast. Is zelfs nog terug gekomen om de stopcontacten in de keuken af te maken nadat de keuken geplaatst was. Gezellig en netjes gewerkt!
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat