Elektricien voor het voorbereiden van zonnepanelen in Nijmegen

Het plaatsen van zonnepanelen vergt een voorbereiding voor de elektrische installatie. De elektrische installatie voor zonnepanelen moet in orde zijn voordat zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Wanneer u zonnepanelen laat plaatsen, is het aan te raden deze op een aparte groep in de meterkast aan te sluiten. Wij kunnen uw meterkast gereed maken en het nodige voorbereidende werk verrichten voor bijvoorbeeld het plaatsen van de omvormer.

De zonnepanelen die op het dak liggen worden aangesloten op de omvormer, hiervoor is de juiste bekabeling noodzakelijk. Hierbij is de afstand van de zonnepanelen en de omvormer van belang. De te leggen kabels en kabeldikte worden berekend op het vermogen dat door de kabels zal lopen.

Wat gebeurt er in de meterkast met de stroom die wordt opgewerkt?

Wanneer de zonnepanelen stroom opwekken, komt deze stroom via de omvormer terecht in de groepenkast. Op het moment dat er een apparaat in de woning aan staat, dan wordt er direct stroom verbruikt vanaf de zonnepanelen. Wordt er op dat moment geen stroom verbruikt, dan wordt de opgewekte stroom terug geleverd aan het net. Wij zijn de electricien in Nijmegen voor het voorbereiden van uw zonnepanelen

Z

Elektra voorbereiding zonnepanelen

Het voorbereiden van uw installatie is net zo belangrijk als het plaatsen van de zonnepanelen zelf! Informeer naar de mogelijheden!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL001875496B16

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

facebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat