Elektricien Nijmegen

Elektriciteit is een belangrijke schakel binnen uw huis. Het aanleggen van elektronische installaties vergt de nodige technische kennis.

BT elektrotechniek is de elektricien in de omgeving van Nijmegen, die u prima kan helpen bij het aanleggen en verplaatsen van stopcontacten, het opbouwen van de elektriciteitsaansluitingen aan de hand van een leidingschema van de keukenleverancier, het aanleggen van de stroomvoorziening  voor inductie koken, het aanpassen van de groepenkast t.b.v. inductie koken/zonnepanelen of het realiseren van een oplaadpaal voor het opladen van uw elektrische auto.

Aanleggen van elektriciteit
Bent u net in een nieuwe woning gekomen en zijn de plaatsen van uw stopcontacten niet naar wens? Wij passen uw stopcontacten en schakelaars vakkundig aan. Om alles naar behoren te laten werken, dient er soms ook nieuw leidingwerk te worden aangebracht. Leidingwerk vrezen wij netjes in de muren zodat uw leidingwerk op een vakkundige manier is weggewerkt.

Ervaren elektricien in Nijmegen en omgeving
Uw groepen in de meterkast kunnen een maximaal aantal ´watt´ aan. Wanneer er een groep overbelast raakt, vliegt de stop van deze groep eruit. Het is dus belangrijk om uw groepenkast goed op orde te hebben, schakel ons in als elektricien in Nijmegen om uw meterkast te laten voldoen aan de laatste technische eisen.

Groepenkast laten vervangen in de omgeving Nijmegen
Een moderne groepenkast die aan alle eisen voldoet is een must. Het verbeterd de veiligheid van uw woning. Tegenwoordig beschikken we over steeds meer apparaten in en om het huis. De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is verplicht sinds de jaren 70. Heeft u een nieuw huis gekocht en beschikt uw groepenkast nog niet over een aardlekschakelaar? Neem contact op met BT elektrotechniek Nijmegen voor het laten vervangen van uw groepenkast.

Onze elektriciens kunnen er voor zorgen dat uw meterkast beschikt over voldoende groepen en dat er een groepenverklaring aanwezig is. In een groepenverklaring is te vinden op welke groep, welke apparatuur is aangesloten.

Laadpaal elektrische auto
BT elektrotechniek is ook het adres voor het vakkundig aanleggen van een laadpaal voor een elektrische auto. Wij installeren een laadpaal van hoge kwaliteit en sluiten deze aan in uw meterkast. Meer over de installatie van laadpalen, kunt u hier vinden.

Storing elektriciteit Nijmegen en omgeving
Een elektrische storing is nooit fijn, het kan voorkomen dat er ergens kortsluiting optreed waardoor een groep in de meterkast omslaat. Het is altijd verstandig om bij een storing of kortsluiting de bron te achterhalen om erger te voorkomen.  BT Elektrotechniek zorgt ervoor dat uw elektronische installatie veilig is. Kortsluiting kan zorgen voor gevaarlijke situaties zoals kapotte apparaten of brand in de woning. Kortsluiting kan ook het gevolg zijn van slecht bekabeling. Deze bekabeling kunnen wij eventueel vervangen voor gecertificeerde bekabeling voor een veilige groepenkast. Onze storingsdienst is actief in de omgeving van Nijmegen. U moet dan denken aan de plaatsen; Malden, Beuningen, Lent, Wijchen en Arnhem.

 

  Z

  Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

  Uw installatie klaarmaken voor zonnepanelen, groepenkast laten vervangen of groepen uitbreiden of wil u misschien een laadpaal laten plaatsen voor uw auto? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

  Bedrijfsgegevens

  Troelstrastraat 34
  6535 XM Nijmegen

  Kvk: 54460239
  Btw: NL001875496B16

  Contactgegevens

  T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
  E. info@btelektrotechniek.nl

  Volg ons op Facebook

  facebook

  Beoordelingen

  Loading...
  WhatsApp chat