Reviews van tevreden klanten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
-----
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
S Dühr schreef op 28 februari 2018:
Snelle en goede hulp Brian came quickly, gave good advice and did the agreed tasks quickly and to high quality. Friendly and good communication throughout the process.
Dhr van Gemert schreef op 15 januari 2018:
Alles perfect en netjes uitgevoerd Brian is een zeer capabele en aardige man. Het werk is zeer goed en netjes uitgevoerd. Zelfs de paar kleine stukjes afval die vielen heeft hij opgeruimd. Zeer tevreden dus
Dhr. Groesbeek schreef op 7 januari 2018:
Komt netjes zijn afspraken na, en is een echte vakman BT Elektrotechniek heeft diverse werkzaamheden voor ons op korte termijn uitgevoerd. Hij denkt goed mee, werkt snel en netjes.
Dhr. Janssen schreef op 1 december 2017:
vakmanschap en meedenkend op en top heel fijn Brian is een vakman die meedenkt en ervoor zorgt dat alles veilig en op en top geïnstalleerd wordt. Wij zijn blij dat we voor Brian hebben gekozen een top meterkast geplaatst maar ook alles daarom heen correct en professioneel aangepast. Fijne ervaring
Dhr. Leenders schreef op 1 december 2017:
goede kwaliteit prijsverhouding snel geregeld klantvriendelijk goede uitleg netjes afgewerkt online vragen worden snel beantwoord.
Dhr. Renzema schreef op 23 november 2017:
Professioneel, netjes en met humor! Het werken met Bryan is altijd heel prettig. Duidelijke afspraken, snelle communicatie en zeer betrouwbaar. Daarnaast een goed gevoel voor wat de klant graag wil en door zijn jarenlange ervaring in staat om de klant goed te adviseren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet onbelangrijk is dat Bryan netjes werkt en het ook netjes achterlaat (wat niet vanzelfsprekend is). Niet te vergeten is Bryan altijd vrolijk en doet hij zijn werk met een lach, het is zodoende gezellig om hem over de vloer te hebben. Al met al een echte professional! Absoluut aan te raden!
Dhr. Alwicher schreef op 22 november 2017:
Brian werkt netjes en volgens afspraak, en is flexibel als het gaat om bijvoorbeeld het wijzigen van een stopcontact indien dat gewenst is. Brian is vriendelijk, en denkt met je mee. Hij is ook eerlijk als iets geen goed idee is en draagt alternatieve oplossingen aan. Ook was het geen probleem om wijzigingen aan te brengen, omdat het oorspronkelijke plan op sommige punten werd aangepast. Hij werkt met materialen van hoge kwaliteit. Brian paste na het afronden van de klus ook nog het aantal werkuren aan, omdat hij eerder klaar was dan begroot in de offerte. Hierdoor viel de faktuur uiteindelijk lager uit dan de oorspronkelijke offerte. De nieuw geplaatste meterkast ziet er netjes uit en dit werd ook door de monteur van Liander die de slimme meter kwam plaatsen opgemerkt.
DHR. Derx schreef op 28 juni 2017:
Fantastisch werk geleverd Is zeer deskundig en levert uitstekend werk. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebuik maken van zijn diensten.
DHR. Kunneman schreef op 6 juni 2017:
Snel, vriendelijk, voor een nette prijs Dit was de tweede keer dat we de hulp hebben gevraagd van BT Elektrotechniek. Niet alleen levert Brian goed, snel, en secuur werk, maar hij is vriendelijk en geeft zonder te vragen uitleg over wat hij heeft gedaan en hoe wij er zelf mee verder aan de slag kunnen. Letterlijk helemaal niets op aan te merken, de volgende electrische klus die bij ons nodig is, wordt wat ons betreft weer door BT Elektrotechniek gedaan. Zeker aan te raden!
DHR. Nieuwenhuis schreef op 17 mei 2017:
Deskundig en flexibel Brian kwam om de stoppenkast te vervangen toen ik hem vroeg of hij meteen kon kijken naar defecte stopcontacten was dit geen probleem. Hij had de benodigde spullen in zijn bus liggen en heeft het dan ook meteen aangepast/gemonteerd. Zeer tevreden over het geleverde werk!
Z

Snelle hulp bij storing: 24 uur bereikbaar!

 

Kortom, uw elektricien in Nijmegen is uw expert. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsdiensten! Wilt u onze vakman inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen

Kvk: 54460239
Btw: NL164165794B01

Contactgegevens

T. 06 – 14 20 29 79 (24/7)
E. info@btelektrotechniek.nl

Volg ons op Facebook

Facebookfacebook

Beoordelingen

Loading...
WhatsApp chat